Bornholms Middelaldercenter Hammershus Østerlars Rundkirke

Totalløsning

Totalløsning betyder i korte træk at jeres ophold er med fuld forplejning samt at vi tilbyder at booke busser, ture, guider, cykler osv. for jer.

Fordi tiden er kostbar

Der er meget, der skal ses, meget der skal læres og meget der skal opleves, og Bornholm byder på uendeligt mange muligheder. Turen herover er lang, og hvis I skal have det fulde udbytte af jeres tur, synes vi ikke at I skal bruge tid på at lave mad og vaske op. Derfor er fuld forplejning inkluderet i vores priser: en morgenbuffet, hvor I også selv smører madpakker til dagens tur, samt aftensmad. Og vi tager også opvasken.

Fordi vi kender vores ø

Udbuddet af seværdigheder og attraktioner på Bornholm er enormt, og selv om der er en del ting I ved at I skal se, er det en udfordring at sammensætte et turprogram. Vi samarbejder med vognmænd og attraktioner og kan ud fra jeres ønsker og budget hjælpe med at få tingene til at passe sammen.

Vi sørger for at booke jeres busser, ture, guider, cykler og hvad I ellers har brug for. Dette er en service, der ikke koster ekstra.

Fordi et lejrskoleophold på Bornholm er en oplevelse for livet

En lejrskoletur til Bornholm oplever man kun én gang som barn, men den lille uge, der går alt for hurtigt, sætter hos de fleste børn nogle minder, der følger dem i mange år. Om det er oplevelsen af de rå ruiner på Hammershus, søsygen på vej til Christiansø, det første kæresteri eller bare det at være så intenst sammen med vennerne i de smukke omgivelser - Bornholm kommer under huden på de fleste.

Derfor: Brug jeres tid fornuftigt, og lad os klare alt det praktiske.