Spørgsmål og svar

Kig også på vores individuelle hjemmesider for at få svar på mere specifikke spørgsmål. Du finder links nederst på siden. Du er selvfølgelig også altid velkomme til at ringe til os med dine spørgsmål.

Hvad skal vi selv have med?

Der er dyner og puder på værelserne, men sengelinned er normalt ikke inkluderet i prisen. I kan vælge selv at tage sengelinned med eller leje det hos os. Soveposer er ikke tilladt (dette er en generel regel for samtlige Danhostels).
Ellers skal I bare komme med store forventninger og godt humør!

Hvad får vi at spise?

Vores lejrskoleophold er altid med fuld pension som består af en varieret morgenbuffet, smør-selv madpakker samt aftensmad. Aftensmaden er hjemmelavet, næringsrig og varieret, som regel med frisk salat.

Hvornår er vores bestilling bindende?

Uanset om I bestiller pr. telefon eller bruger vores onlineformular, vil I i første omgang få et tilbud. Reservationen er bindende ved skriftlig accept af tilbuddet (f.eks. et "Ja tak" pr. e-mail).
Klik her for at se vores individuelle vilkår for ændring og afbestilling.

Hvorfor er der forskellige priser på de seks Danhostels?

Danhostel er en kæde af lidt over 70 selvstændige vandrerhjem, og vi har derfor en helt fri prisstruktur. Danhostel-navnet er garant for at vandrerhjemmene lever op til en vis standard men blander sig ikke i priser eller driften i almindelighed. Derfor er der forskel på vores priser, og der kan også være forskel på hvordan vi gør forskellige ting.

De seks bornholmske Danhostels er alle privatejede med engagerede værter, som har et tæt samarbejde - hvilket denne hjemmeside bl.a. er et eksempel på.