Danhostel Rønne

Danhostel Rønne ligger på en 11.000 m2 fredet naturgrund i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne i det naturskønne område Galløkken. Der er skov og strand lige udenfor døren og få minutters gang til Rønne centrum.

Danhostel Rønnes faciliteter byder bl.a. på minigolf, bordtennisbord, fodboldbane og en stor legeplads. Værterne er nærværende og hjælpsomme, og her er en hyggelig og tryg atmosfære.

Vandrerhjemmet har 29 værelser med 3-8 senge og bad og toilet på gangen.

Andreas Bille Brahe
VærtDanhostel Sandvig

Danhostel Sandvig ligger i Sandvig på Nordbornholm, meget tæt på den naturskønne Hammerknude.

Danhostel Sandvig er et godt udgangspunkt til en dejlig ferie på Bornholm, da der er rigtig mange muligheder for oplevelser netop på Nordbornholm.

Stedet er et familiedrevet hotel med i alt 29 værelser alle med bad og toilet

Danhostel Sandvig indeholder en central beliggende dagligstue med indgang fra Langebjergvej.

Et stort velindrettet spiselokale og adgang herfra til værelserne som ligger i stueplan og på 1. sal.

Der er god plads omkring Danhostel Sandvig, der er have samt gårdhave på bagsiden af hovedhuset.Bettina og Per Sjøstrøm
Ejere og værter


Danhostel Gudhjem

Danhostel Gudhjem er et af Danmarks smukkest beliggende Danhostels, placeret midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.

Gudhjem har en sydlandsk stemning med figentræer, velholdte huse og stejle gader. Byen ligger centralt i forhold til mange af øens største seværdigheder.

Tom Studsgaard
Vært


Danhostel Svaneke

I maj 2013 udnævnte danskerne Svaneke til Danmarks Smukkeste Købstad i en konkurrence udskrevet af Bygningskultur Danmark. Danhostel Svaneke ligger i udkanten af denne idylliske og levende by med skov og strand lige udenfor døren. Her er masser af plads til at boltre sig på og et personligt og nærværende værtskab.

Danhostel Svaneke har bad og toilet på alle værelser.

Morten Krogsgaard
Ejer og vært


Danhostel Boderne

Danhostel Boderne ligger på sydkysten, 1 km fra en af Bornholms bedste sandstrande og med oplevelsescenteret NaturBornholm i gå-/cykelafstand.

Vandrerhjemmet har en kæmpe lukket have med høns og kaniner og masser af udfoldelsesmuligheder. Næsten alle værelser har eget bad og toilet samt egen terrasse.

Marian Lundh
Ejer og vært